Sobre el NEP

El Ningú és perfecte va començar el 12 de setembre de 2016  la 14ena temporada,  consolidat com un dels espais de referència política i d’actualitat d’Andorra.

Amb un índex d’influència Klout de 59 (el màxim és 100, per sobre de qualsevol altre mitjà nacional a les xarxes), l’espai compta amb més de 2.808 seguidors a Twitter, des d’on s’interactua amb els oients, cada cop més nombrosos a Internet.

Uns oients que creixen dia a dia, superant  les mil escoltes diàries online. Uns oients que se sumen a la sempre fidel audiència de Ràdio Valira, la ràdio degana al país.

El Ningú és Perfecte, manté aquesta temporada alguns dels espais de referència, com l’entrevista d’actualitat i la Tertúlia, l’espai de tertúlia més veterà del país, on un planter de més de 50 personalitzats polítiques i socials d’Andorra es donen cita cada dia a les 13.15 per comentar l’actualitat nacional i internacional.

A més, aquesta temporada es mantenen els espais dedicats a la història andorrana (un  espai conduit pels experts Climent Miró, Meritxell Mateu i Quim Valera), a les ciències, amb el Doctor en Astrofísica Joan Marc Miralles, i  el consolidat espai dedicat a les sèries de Televisió que protagonitzen Xus Boya i Josep Rivas, dinamitzadors de la coneguda web www.seriesAND.com.

Així mateix ampliem els espais d’opinió, obrint els micròfons a tots els partits polítics, que dia a dia, ens faran arribar la seva particular mirada sobre el món.

La cultura és també important al Ningú és Perfecte, i enguany l’espai de llibres es converteix en tres subseccions dedicades al llibre del Pirineu, als grans llibres actuals i a les edicions per a nenes i nenes. Per fer-ho comptem amb l’inestimable col·laboració del dinamitzador cultural Isidre Domenjó, l’escriptor Xavier Serrahima i Rocío López de Boolino.

Així mateix, mantenim l’espai de www.sortirambnens.com, amb la seva impulsora Clàudia Solé per oferir, cada divendres propostes per fer en família fora del país.