NEP 2003-2018

El primer programa del Ningú és Perfecte començava el setembre de 2003.

I el 20 de juliol de 2018 hem tancat la temporada que en fa 15. Més de 3.000 programes, que està aviat dit.

Un número rodó que convida a mirar enrere per fer balanç de la feina feta, i sobretot de donar les gràcies. A l’Eduard Navarro per la confiança, i al Gualbert Osorio, per estar sempre al meu costat quan han anat mal dades.

Gràcies als membres de l’equip que han format part del programa durant aquests anys. Juanjo Sánchez, Jose Luis Osorio, Candela Colls, Sergi Fernández, Carles Castillo, Albert Recarens, Marta Torruella, Farah Sánchez, Albert Duat, Marc Cadena, Laura Dallerès, David Carmona, Òscar Julià, Joan Albert Lligonya, i Òscar Martín.

A tots i cadascun dels col·laboradors i col·laboradores.

A tots els que són o han estat en algun moment els cocos del NEP, així com a tots els que d’una manera o una altra han posat el seu petit o gran granet de sorra m’agradaria donar-los-hi les gràcies per haver volgut i sabut arribar fins avui.

Per acompanyar-nos setmana a setmana en un viatge no sempre fàcil, per haver mantingut el compromís, per haver tingut sempre prou coses per explicar i prou ganes de compartir-les. Tot i així no vull deixar d’agrair molt especialment aquells col·laboradors habituals que aquesta darrera temporada han fet del NEP casa seva. Meritxell Mateu, Quim Valera, Climent Miró, Xavier Serrahima, Xus Boya, Josep Rivas, Joan Marc Miralles, Miquel Alet, Alba Puig, Clàudia Solé, Josep Dallerès, Víctor Naudi, Jordi Torres Ruiz, Carles Sànchez, Judith Pallarés, Yvan Lara, Esteve Vidal, Ferran Costa, Jordi Ribes, Isidre Domenjó, Joan Sans, Aleix Mañosas, així com tots els cocos que han format part del Ningú és perfecte en algun moment els darrers 15 anys.

Amb una menció especial pels que falten, Francesc Casals, Rosa Ferrer i Marta Santuré. Us porto al cor.

A tots els tertulians i tertulianes. Mira que hem estat a punt d’arreglar el país un munt de vegades. Si ja gairebé teníem el model de país que volem!!!

I gràcies a totes les persones que han passat pels estudis, i que han compartit un bocinet de la seva vida amb nosaltres. I als oients, ja em diràs tu que faig jo aquí si tu no estàs a l’altra banda. Gràcies.

15 temporades que han donat molt de si. He conegut un munt de gent interessant, he après moltíssim, m’he casat dues vegades, he tingut una filla, he impulsat una ILP, he guanyat amics i enemics.

I la ràdio, cada dia, ha estat per a mi, el pal de paller d’una professió, la de periodista, que estimo i respecto, però que em demana una pausa.

Com cantava la Nancy Sinatra, les botes estan fetes per caminar, i avui arriba el moment de posar un punt i final a aquesta aventura, per començar-ne una altra.

I és que ja ho diuen…ningú no és perfecte.

9 thoughts on “NEP 2003-2018

  1. Molta sort Noe. Deixes el llistó molt alt. Espero tornar a trobar-te aviat en algun nou projecte, perque segur que el faràs créixer amb la mateixa cura i perfecció amb les que vas fer créixer “ningú es perfecte”. T’esperem.

    Liked by 1 person

  2. Ha estat un gran plaer col·laborar al teu NEP amb quatre barrets diferents, poder presumir al CV d’haver-te tingut de companya (inabastable) de feina però sobretot sobretot SOBRETOT ha estat un gran plaer haver gaudit com a oient de la joieta que has cultivat durant 15 anys. Un luxe de programa del qual n’he après moltíssim, un luxe que ara se’ns acaba, una pèrdua per a nosaltres i un nou repte per a tu, que t’anirà molt bé perquè és impossible que amb la teva empenta, el teu tarannà i el teu compromís amb la feina ben feta surti malament. Molta sort i que gaudeixes dels nous reptes!

    M'agrada

I tu? Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s