Cirque du Soleil

cirqueVaig anar al circ. Un cop més. Malgrat trobar un munt de peròs al projecte inicial. I ja és la tercera vegada. Molt criticar l’espectacle, però amb l’excusa de la nena he anat les tres edicions. Almenys que pugui criticar amb coneixement de causa. Els peròs continuen sent els mateixos: cert sentiment d’impotència en veure com una riuada de gent s’escola sense rumb, sense indicacions i sense iniciatives públiques i/o privades que omplin d’activitat el carrer. No serveix de res portar la gent si després no en fem res amb ella. L’espectacle és bonic. Millor que el de l’any passat. No li veig el lligam amb Andorra si no me l’expliquen abans: la imatge de la verge de Meritxell està fora de context, i si han de repetir l’al·legoria dels fallaires valdria la pena que parlessin abans amb algun. Caldrà veure si enguany es fan d’or les companyies de bus i entrepà que pugen i baixen turistes des d’Espanya. Caldrà veure el pes de la competència de Port Aventura, i la continuïtat d’un projecte que encara cal polir si volem que sigui un pol d’atracció. També hi detecto millores: més dies de funcions, les grades per als nens, el sistema d’entrada, fluid i fàcil. La venda i reserva d’entrades, que enguany sembla que no ha donat problemes. El millor de tot, la gent. Els artistes, que tot i no ser les primeres figures –i es nota– del Cirque du Soleil, hi posen les ganes, i sobretot el paper de l’organització i dels voluntaris. Amables, competents, simpàtics, pendents de tot el que passa, a l’ombra, sense fer soroll, però sempre a l’aguait. Si tots treballéssim així, podríem respirar tranquils.

4 thoughts on “Cirque du Soleil

 1. Prou de pensar només amb els turistes i visitants. Els nostres governants haurien de pensar en els seus ciutadans, els que vivim i treballem al país i dissenyar les activitats culturals i els espectacles per la gent d’aquí. Si als d’aquí ens agrada el boca a orella ja farà que l’espectacle sigui gran i ja convidarem a tots els amics de fora a venir a gaudir-ne. Avui només pensen amb els turistes, i són els mateixos que organitzen les caravanes d’autobusos d’una nit a la fresca d’Andorra per veure el circ du soleil que s’aprofiten de la inversió. Per la gent del país s’ens complica tot per afavorir els turistes. Però quan veus el nombre de fotos del concert de l’Elton John que la gent a compartit a facebook, et dones compte que dels poc de 2.000 assistents al concert 99% eren d’aquí i la gent va xalar de valent. Quan pensareu més amb els vostres ciutadans que amb les vostres carteres?

  M'agrada

 2. “Toni”,
  Tens raó en dir que fa falta pensar una mica més en la gent d´aquí però si no es pren cura dels turistes i aquests no venen que pot passar?. El model (sic) econòmic és el que és.

  I Noemí, crec que tornar a portar Le Cirque du Soleil quant s´han apalancat a la Costa Daurada és un error. No tenen més idees?.

  M'agrada

 3. Penso com en Toni,s’ha de pensar una mica més amb els residents al país,jo ,encara no he vist aquest circ perque s’ha de veure drets,per no poder pujar a les grades.

  M'agrada

I tu? Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s