L’endemà

Escric sense saber el resultat de les eleccions. Desitjant a tots els candidats electes sort, seny i encert per als pròxims quatre anys. Sigui quin hagi estat el criteri de l’electorat –és el que hem escollit- i ben triat està–. Sort, perquè els caldrà alguna cosa més que força, determinació i enginy per negociar amb Europa i no sortir-ne escaldats, per fer creure a l’exterior que som petits però savis, que som capaços de fer net del garbuix dels darrers anys i reinventar-nos una vegada més, si cal. Seny per ser capaços de posar les necessitats de la immensa majoria de ciutadans i ciutadanes d’aquest país, per davant dels privilegis d’uns pocs que continuen volent fer valdre els usos i costums per davant de la majoria. Encert per trobar el dibuix escaient. D’un país petit però honrat, proper i social. Que no deixi ningú de costat, que permeti que tothom es pugui guanyar la vida amb dignitat i mantenir la seva família. Que no deixi ningú desemparat, que no hagi de demanar caritat per fer-se perdonar el dret de viure, per arribar a una vellesa que compensi la suor i el treball de tota una vida. Als 28 consellers generals, al proper Govern, els demano que s’acostin a la realitat que alguns han pogut veure aquests dies de campanya, i no l’oblidin. Que governin segons els seus ideals, però que governin pensant en tots, en els que els hem votat i en els que no han volgut o no han pogut fer-ho. Que no ens enganyin, que ens expliquin la veritat de les seves decisions. I que si han de tirar d’amistats i influències sigui per fer les feines més ingrates. Només així hi tornarem a creure.

3 thoughts on “L’endemà

  1. Esperem que aquest govern sigui digne de la confiança que el poble li ha depositat. Que treballin en servei del poble per mantenir l’estat de benestar, i que l’esperit de bona voluntat que deixen veure durant la campanya perduri els 4 propers anys. I que compleixin el que han promés, es clar…..

    M'agrada

  2. “Ser de izquierda es, como ser de derecha, una de las infinitas maneras que el hombre puede elegir para ser un estúpido, ambas, en efecto, son formas de la hemiplejía moral”. Ortega y Gasset.

    M'agrada

I tu? Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s