Nit de Reis

Benvolgut Rei Baltasar: “Us ho juro que he fet bondat. Tanta com he sabut i he pogut fer, que els anys no perdonen, i la malfiança –als adults– se’ns inocula a la vena i es va estenent com una taca fosca dins l’ànima quan ens fem grans. No sempre he dit tota la veritat, però he intentat parlar sempre des del cor –alguna vegada des del fetge també, ho reconec–. He procurat no ferir ningú, però cada vegada em resulta més complicat mossegar-me la llengua –i això que només em porta problemes–. He conegut persones apassionants, he fet nous amics i n’he destriat alguns que no ho eren tant com jo pensava. He conegut llocs nous i he estimat molt. He cridat, m’he enfadat, he rigut pels descosits, he fet algun pastís realment bo i n’he llençat tres de seguits a les escombraries –L’angel cake es quedarà com un propòsit a assolir per a l’any 2015–. El 2014 ha estat un any intens, de canvis personals. De patir pels amics. Que bonic quan tots estem bé i que poc ho valorem de vegades. Respirar, sentir l’aire fred sobre la pell, caminar, i que les cames et responguin… aquest any em cuidaré més, de debò. Continuo fent una Primitiva cada quan me’n recordo, però el millor d’aquest any van ser 16 euros que van volar en un te i un abonament al bus –no som res… per una vegada que em toca alguna cosa…
Aquest any us demano salut. Molta salut. Per a mi i a totes les persones que m’envolten. Que la bona voluntat vingui de sèrie i que tinguem –i aprofitem– els motius per somriure. Amb això i una mica de sort, prometo portar-me millor aquest any. Ho intentaré, de debò.” Avui, a dormir aviat.

3 thoughts on “Nit de Reis

I tu? Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s