Un glop d’aire net

La vida està plena de grans estafes. De petites misèries, de traïcions que et colpegen sempre en el més tou. La vida està feta de totes aquestes petites esquerdes que ens trenquen per dins quan arriba el fred. Però també està plena d’estones de pau. De somriures còmplices, de detalls subtils que ens fan somriure, que ens emocionen i que em recorden –dia a dia– que no tot està perdut. Que encara hi ha amics de debò que destriar dels dolents, que hi ha afectes que van nàixer morts, d’altres que no van tenir prou corda, i d’altres que viuran per sempre. I així anem fent –saludant-nos massa sovint amb el cap cot dins els ascensors– entre les incerteses d’un temps convuls, que ens remou la consciència, sabedors que res no pot continuar igual, mentre fem de Rei Loui sostenint amb les nostres pobres mans les fràgils columnes que encara queden dempeus d’un temple ruïnós i ens resistim a acceptar que un nou dia està naixent per a tots, encara que fem veure que demà tot serà igual que avui, que demà tot serà igual que sempre. A Andorra no hi ha hagut mai gent de dretes. El que tenim és cínics més o menys conscients de ser-ne. Persones generoses i egoistes, maneres diferents d’entendre la vida, una mirada que passa –inevitablement– pel sedàs del que som, del que volem ser i del que pensem que som. Massa etiquetes confoses en un món confús, on el que compta, cada vegada més, és el que fas i no el que dius. Les paraules, això ho saben molt bé els diletants, només són paraules, i se les emporta el vent. Si ets capaç d’obrir la finestra i deixar entrar aire net a la cambra, és clar.

2 thoughts on “Un glop d’aire net

  1. Ja se el que vols dir Noemí, petons falsos, mirades falses, abraçades falses, paraules falses, coses que es fan i es diuen per quedar bé, per conveniència.

    “YO SE BIEN QUE HAY PALABRAS HUECAS,SIN AMOR”

    M'agrada

I tu? Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s