Què ho dius per mi?

Tot i que aquest any l’activitat política va decidir arrencar abans del que era protocolari, el cert és que la Diada de Meritxell, enguany ha recuperat la càrrega de significació que s’enyorava en els darrers anys.

El – comentat- discurs del Síndic ha servit per posar en solfa un equip de Consellers Generals, que en major o menor gran s’han pogut sentir tocats pel missatge institucional del cap del Parlament.

Josep Dallerès, va desgranar dures crítiques a la falta de diàleg i a la manca d’acords al Consell General amb retrets especialment significatius.

La possibilitat d’un avenç electoral, la dimissió d’Òscar Encuentra i el darrer canvi ministerial van servir de trampolí per afirmar – des de les seves sensacions- que, “no serem capaços –vist el tarannà que està marcant aquesta legislatura– de fer front als reptes que tenim al davant”.

I el neguit no és balder. Avui està prevista una nova trobada entre els representants del Govern, del grup parlamentari socialdemòcrata i els d’ApC per mirar de posar en solfa un acord definitiu sobre el pressupost.

Dallerès, desencisat per la falta de l’eina de previsió comptable per al 2010, va fer una crida, “no al consens, sí al diàleg, per tal que aquesta legislatura sigui capaç d’aportar la seva petjada a l’edifici que entre tots hem d’acabar de bastir perquè Andorra continuï sent la casa de tots”, després d’haver assegurat que té un sentiment de “pèrdua de temps” entre la classe política “mentre el dia a dia del ciutadà es complica cada vegada una mica més”.

Hores d’ara, el Síndic n’és plenament conscient de la situació.

Veurem quan triguen a adonar-se la resta i actuar en conseqüència.
Que ja ho diuen, Ningú és Perfecte.

I tu? Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s