Superwoman

Aixeca’t, fes una mica d’exercici, dutxa, cremes, pentina’t, vesteix-te, desperta els nens, prepara l’esmorzar, desperta altre cop els nens, fes el llit, desperta per última vegada els nens, comprova que ho porten tot: motxilla, guants, la bossa d’esport, l’entrepà del matí, els deures… i corre cap a la parada del bus, petons, i corre corre cap a la feina, trucades, informes, problemes, solucions, presses i hora de dinar: qualsevol cosa ràpida que no engreixi gaire que l’estiu està a la cantonada. I continua corre corre amb més trucades, una reunió de darrera hora i la pluja a la sortida. Corre que el trànsit et farà arribar tard a la sortida de les classes, efectivament, t’esperen a la porta amb el morro posat. Per què no has arribat a l’hora? Remordiments, més presses, para un moment a comprar el pa: Què? Que no en queda? és igual, un de motlle i avall… aquesta nit farem biquinis. Visca! Ei, vigileu en travessar que vénen cotxes, i arribes a casa, i no trobes les claus i tens una carrera a les mitges, i ja és fosc i corre corre feu els deures, i corre corre a la dutxa, i corre cor­re uns biquinis, i calla que no sento les notícies, i apa, a dormir que ja és tard, que no, que no pots veure Gran Hermano, ja no sé com dir-t’ho, i jo també t’estimo, bona nit, fins demà.
I tu? Que tal? Com t’ha anat el dia? Fu, cansat, el client aquell, recordes? Doncs ja ens ha retornat dos rebuts, aix… i amb el plats per rentar li fas un massatge a les espatlles, pensant que demà si et saltes l’hora de dinar potser et donarà temps de fer la compra de la setmana.

One thought on “Superwoman

  1. Ës la gran veritat de com és viu avui dia. Les parelles desde fá uns anys tenen manca de temps i aixó porta altres mals de caps( males cares, discursions sense ganes, falta d´atencio a la parella o als fills etc.) que no existirien per culpa de les despesses que obliguen a treballar a jornada complerta a les dues parelles. Som en un altre cicle i ens toque ballar.la, fins quand ?

    M'agrada

I tu? Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s