Pánico en Torrejón

Què fa, que algú vulgui a casa seva un cementiri nuclear?
-Ai, volia dir un magatzem de residus atòmics-

No és ni per bonhomia, ni per manca de senderi. El motiu es troba sense gaire escarafalls després de fer una ràpida anàlisi de les que semblen un reguitzell d’avantatjoses conseqüències que es desprenen d’aquesta decisió.

Per això que ningú s’estranyi quan regidors d’un i altre color, defugint les crítiques dels ecologistes- que veuen més els perjudicis futurs que els beneficis immediats-, i que els partits polítics que obliguen a una disciplina de vot -que uns i altres s’han passat pel costat fosc- han dit que sí.

Que volen millors infraestructures pel poble, que volen continuar comptant amb subsidis i ajuts pels joves del municipi, que s’han de començar a preparar pel dia que la torre que defineix l’sky line de la ciutat desaparegui, a quinze anys vista- diuen-.

I que si tot això ha de ser via cementiri, doncs benvingut serà.

Diuen que ha parlat la veu del poble, i no la dels partits, ja veurem com acaba tot plegat, mentre no puc estar de recordar el daltabaix nacional quan calia trobar un lloc pel forn incinerador, ai, volia dir el centre tèrmic de tractament de residus.

És el problema de tenir memòria. Que recordes com en plena campanya ens deien que no, que de cap manera, que a Andorra la Vella no, i que si mai hi arribava seria amb un munt d’avantatges respecte la resta de parròquies- per compensar- deien-.

I amb el temps ja ho hem vist. Que per compensar, la gent d’Andorra la Vella encara espera ni que sigui la capitalitat.

One thought on “Pánico en Torrejón

  1. El mes trist es quan veus que en aquests casos tens unes quantes families molt beneficiades (uns quants membres “col.locats” amb bones feines i sous encara millors), algunes mes ocupades temporalment durant la construcció i posada en funcionament (i després al carrer), i la majoria del poble: res de res. Al cap dels anys et trobes amb pobles desestructurats, amb els sectors tradicionals de l'economia abandonats i amb la possibilitat d'obrir-se a nous sectors (turisme) hipotecats…
    I si ens fixem en els municipis veins tindràs tots els inconvenients sense el mes minim punt positiu.

    M'agrada

I tu? Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s