Trobada de blocaires del Pirineu

Tens un bloc?
Vius al Pirineu?
Si has respost que sí, tens una cita.
Divendres vinent, 15 de febrer.
A les 21.30
Calçotada de Blocaires del Pirineu
Al Restaurant Pobladó de Santa Coloma
El preu per persona és de 30 euro.
Per poder assistir cal enviar un correu amb el vostre nom i l’adreça del vostre bloc a:
Teniu temps fins dimecres vinent – dia 13-
a les 12 del migdia.
No deixis que t’ho expliquin!!!!
(Els que no sou del Pirineu, si voleu venir, també sereu ben rebuts)

19 thoughts on “Trobada de blocaires del Pirineu

 1. Després de la trobada de la Catosfera a Granollers, se m’ha despertat el cuquet per les trobades de bloguers d’arreu dels Països Catalans.Admeteu forans amb esperit universal? 🙂Salutacions cordials des de Vallromanes (Vallès Oriental)< HREF="http://vpamies.blogspot.com" REL="nofollow">[Raons que rimen]<>

  M'agrada

 2. Universal, jo? Però si sóc un bon jan de Vallromanes, que ningú sap on cau, i els pocs que ho coneixen és pel Golf que hi ha a la vora. 🙂Em fa molta il·lusió de venir. Ah! I en Puigmalet i jo som esquerrans, o sigui que em demano punta de la taula, per no fer cops de colze. 😉

  M'agrada

 3. Jo tenia entés que la calçotada és una simple presa de contacte: que allí parlarem, ens coneixerem i farem una llista de possibles actes a organitzar de cara a la trobada… Per cert, a 5cts.blogspot.com hi ha llista pública dels inscrits (per ordre de recepció de comandes) i els seus blogs. Em falta algun detall i potser hi hagi esmenes a fer. Passeu-vos-hi, si us plau, i digueu-me el què.D.

  M'agrada

 4. Hola a tots els bloCGaires de la Catosfera.En Daniel Garcia Peris de Gelida, que té el rol d’organitzador de la Penedesfera em va enviar un post convidant-me el 16 de gener a Gelida.Vosaltres munteu la festa el 15 …Enguany per motius familiars no puc assistir ni a l’una ni a l’altra, però des d’ara apel·lo a la capaciatat organitzativa i creativa de com a mínim Víctor Pàmies & Marc Vidal (vallesfera)Daniel Garcia Persis (Penedesfera) Jesus ma Tibau (Ebresfera)que comenceu a muntar una cimera per organitzar un calendari rotatiu que permeti anar fent trobades de les diferents “blogosferes” de Catalunya, Andorra i països catalans.Una mica d’ordre i concert no faria mal a ningú i ça pourrait rapporter gros.Caldria evitar com a mínim encavalcament de trobades… però també poder assegurar una possible i desitjable continuitat amén d’una intercomunicació intercafostèrica entre els diferents resposables dels grups de manera que allò que funciona bé en un lloc es pugui aprofitar en un altre i si es pot millorar-ho, encara millor.Se m’acut que això es pot anar muntant des d’ara mateix i que no cal esperar la segona edició de la Catosfera … El que m’atreveixo a suggerir des d’ara a tots i cadascun dels responsables organitzadors d’aquestes trobades és que facin tot el que calgui perquè en quedi memòria històrica: és adir que quedi degudament gravat en video (tot el que sigui presentable, és clar 😉 i que es faci amb l’objectiu de donar-li la màxima difusió mediàtica, penjant els videos de sessions plenàries, participacions, propostes, etc…i posant -los a l’abast de tothom via INternet.Fóra imperdonable que en els temps de l’Internet 2.0 totes aquestes importants iniciatives de la societat civil del nostre país quedessin mig apagades només de festa de patacada quan tenim al nostre abast de totes les eines per fer-ne una difusió gairebé universal amb costos mínims.Només cal una mica de creativitat i de capacitat organitzativa.Bones i profitoses trobades de Blogaires del Pirineu a Sta Coloma, i de Blogaires del Penedès a Gelida.

  M'agrada

 5. Sani, m’afalaga que em posis a l’alçada del Marc Vidal, però jo no vaig participar de l’organització de la Catosfera i amb la feina que van fer els que sí que s’hi van posar, o és just que ara em pengeu medalles que no em pertoquen.La meva humil participació va consistir en moderar la taula del combat entre bloc i blog i assistir a tants actes com vaig poder, perque l’ocasió ho mereixia.Pel que estic veient i pel que diuen els organitzadors d’aquesta trobada als Pirineus, és una prèvia, una presa de contacte. Un sopar que potser redundarà en alguna cosa més més endavant.Però gravar en vídeo com donem compte dels calçots… doncs no sé pas.De totes maneres entre els assistents n’hi ha algun amb videoblog i fotoblog, que segur que faran una bona crònica audiovisual de l’encontre.I salutacions a la Penedesfera i a la Bagesfera que també fa actes ben aviat!

  M'agrada

 6. Hola,El que fem el < HREF="http://www.danielgarciaperis.cat/2008/02/07/reunio-de-la-penedesfera" REL="nofollow" TITLE="Reunió de la Penedesfera">16 de febrer al Penedès<> és només un brenar (o tast de cava directament), la prèvia de la prèvia. Després ja vindran els sopars-tertúlia i finalment les trobades formals. Tot dependrà com sempre de la gent. No cal dir-ho, extra-penedesfèrics (uff!) són benvinguts també.Salutacions i força amb els Pirineus i la resta de xarxes

  M'agrada

 7. Hola Noemí,Al final el Pàmies i un servidor no podrem assistir (ja hem avisat), però confiem que al proper tiberi pirenenc, sí. Estarem al cas de les vostres deliberacions. Segur que tot plegat serà molt profitós (profitós de bon profit gastronòmic, vull dir). El Marc Cortès ha dit que sucaria 69 calçots a la nostra salut. Vigila’l.Fins la propera!

  M'agrada

 8. Gràcies, Noemí.Sort que en puigmalet està en tot! Em vaig excusar a l’adreça de correu dels organitzadors, al cinc cèntims del Gàlvez i m’oblido de la impulsora de la trobada.Perdoooooooona!!Us mantindrè informats de com van les coses per casa, que ja veiem el final del camí, i a veure si és veritat que feu unes bones fotos.I sobretot… no us oblideu de preparar la pròxima, eh?

  M'agrada

I tu? Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s