Trobada de Blocaires del Pirineu


Sembla que la Trobada de la Catosfera a Granollers ha estat tot un èxit.

Nosaltres continuem endavant amb la proposta- modesta- de fer una priomera trobada de blocaires pirinencs.

En referència a algun comentari que ha aparegut per aquí, només dir que de moment el més important és que ens coneguem i veiem què podem i volem fer plegats. A partir d’aquí totes les propostes “constructives” són més que ben rebudes.

La idea es fer un sopar tertúlia durant el mes de febrer.

Per parlar de fer una bona crida, dels temes que es proposaran i una mica de tot plegat estaria bé fer una trobada prèvia de coordinació durant la setmana vinent.

qui s’apunta?
A alguns de vosaltres ja us he fet arribar un mail però d’altres no tinc la vostra adreça.

Si hi esteu interessats envieu-me un correu:

noemicorreu arroba yahoo punt es

* per cert, confirmat que hi haurà participació andorrana en el llibre que per Sant Jordi edita Cossetània amb posts de blocs literaris.( 3 bloggers-blocaires nacionals! ole ole) Encara he de mirar els pirinencs en global…

11 thoughts on “Trobada de Blocaires del Pirineu

  1. Au va no us ho penseu i animeu-vos a participar en la trobada, jo sempre dic que si no surt res clar, haurem rigut i ens haurem conegut! Es important que hi hagi un teixit blocaire pirinenc consolidat per tal de transmetre aquesta unió dels habitants del pirineu, sobre tot en les noves tecnologies.PD: Algú sap qui es l’amadeu frisat?? darrerament em sento una mica atacat!!! no sè per què serà, pobre gent.

    M'agrada

  2. M’agafa una mica lluny, però si m’ho puc combinar amb la paternitat que escaurà per aquelles dates, m’agradaria venir.Hi ha uns companys bloguers als quals tinc moltes ganes de conèixer i ja hem desaprofitat l’ocasió de la Catosfera.Jo prefereixo no buscar-me cap excusa barata per demostrar Pirineïtat de sang i nissaga i convfio amb la vostra afabilitat i proverbial acolliment.

    M'agrada

  3. Gràcies, Marc.Primer és que pugui venir… i després ja preveurem la intendència.Ja us dic que la meva intenció és arreglar-m’ho per estar-hi. Per tant, si és la primera quinzena de febrer millor que la segona, però no vull pas que un fora condicioni una trobada que ha de ser, sobretot, vostra.Jo vinc de <>claca<>. 🙂

    M'agrada

I tu? Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s